Bestemmingen

Alle bestemmingen

Spanje

Ah, het prachtige Spanje. Wie houdt er niet van dit geweldige land? In no-time verplaats je je van het warme zand naar de sfeervolle winkelstraatjes of neem je een kijkje in één van de vele culturele hoogtepunten. Spanje heeft werkelijk alles. 

Ben jij ook zoek naar een typische strandvakantie? Dan kun je op diverse plaatsen terecht. Van bruisende steden tot kleine vissersdorpjes. Zet je zorgen voor even opzij en laat je meevoeren in het land van de tapas en paella. Feest tot in de late uurtjes of ga op culturele ontdekkingstocht. 

Wat je ook zoekt, hier ga je het vinden. De lastminute aanbiedingen zijn eindeloos. Kies er snel eentje uit! 

> Lees meer op de Spanje pagina

Op zoek naar de beste Spaanse lastminutes? Bekijk de beste deals in onder meer:

Griekenland

Stop een eeuwenoude historie, een adembenemende kustlijn, zo’n 300 zondagen én gastvrijheid in een pot. Even schudden en ogen dicht. Grote kans dat jij je ogen opent in Griekenland.

Ben jij geinteresseerd in de cultuur van een land waar theater en filosofie werden geboren? Waar de mensen net zo warm zijn als de zandstranden? En waar je nog voor een zeer schappelijke prijs goed uit eten kunt?

Welkom in Griekenland. Het land dat je keer op keer zal verrassen. Bekijk de goedkoopste lastminutes naar Griekenland en haar vele eilanden en bepaal waar jij binnenkort even helemaal tot rust gaat komen. 

> Lees meer op de Griekenland pagina

Op zoek naar de beste Griekse lastminutes? Bekijk de beste deals in onder meer:

Turkije

Iets meer van de Oosterse cultuur ontdekken? Dan is Turkije een optie. Turkije heeft zich in de jaren ontwikkeld tot de ‘place to be’.

Hoe je je vakantie ook wilt doorbrengen, in Turkije ga je je zeker vermaken. Houd jij van een feestje? Dan ben je aan het juiste adres in de badplaatsen Alanya of Antalya.

Een luxe vakantie boek je in bijvoorbeeld Bodrum, maar je doet het land tekort als je niet geniet van de landschappen. Het Taurusgebergte is zeer de moeite waard. Tel er de rijke Turkse geschiedenis en de gastvrijheid van de bevolking bij op en je kunt zeker zijn van een perfecte vakantie. Bekijk nu de beste lastminutes! 

> Lees meer op de Turkije pagina

Op zoek naar de beste Turkse lastminutes? Bekijk de beste deals in onder meer:

Overige bestemmingen

Er is zoveel meer. Zeker weten! Waarom stap je niet eens uit je comfortzone en ontdek je landen waar je voorheen nooit aan gedacht had? Voor vele prachtige bestemmingen zijn nu de goedkoopste lastminute aanbiedingen beschikbaar. Ver reizen hoeft immers niet duur te zijn. Bekijk de beste aanbiedingen voor bestemmingen wereldwijd en ontdek het zelf!