Disneyland Paris

Disney

Laat de magie stralen - boek vroeg en mis geen enkel moment

Ben jij klaar voor het meest magische verjaardagsfeest van het jaar? Vier dan samen met van Disneyland® Paris zijn 30e verjaardag!

Vanaf 6 maart 2022 ben jij welkom om samen met Mickey en zijn vriendjes het meest spectaculaire en unieke feest in te zetten. Het volledige programma wordt binnenkort pas bekend gemaakt, maar wij lichten nu al het tipje van de sluier op.

  • Geniet van een magische sfeer en bewonder de feestelijke decoraties.
  • Spot Mickey en zijn vriendjes in nieuwe glinsterende outfits.
  • Kijk je ogen uit met de nieuwe show met de Disney Figuren.
  • Scoor exclusieve souvenirs, enkel beschikbaar voor de 30e verjaardag.
  • Smul van Disneylicious snacks en maaltijden, speciaal gecreëerd voor dit unieke feest.
Boek nu al je verblijf voor de beste beschikbaarheid en garandeer zo je plekje tijdens deze magische feestperiode en geniet bovendien van de flexibele voorwaarden.

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, dat is niet zomaar een themapark. Het is een betoverende plek voor jong en oud. Onvergetelijke sprookjesachtige momenten gegarandeerd dus!

Voor de feestdagen en per seizoen zijn er telkens speciale parades en shows. Een bezoekje aan dit attractiepark is dus iedere keer weer een unieke belevenis!

De Disney® Parken

In Disneyland® Paris zijn er 2 parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In het eerste park beleef je de sprookjeswereld van Disney in 5 verschillende thema’s (per land), elk met aparte attracties en shows. In Walt Disney Studios® Park word je ondergedompeld in de wereld van de tekenfilm. Je leert alles over special effects en hoe de films tot stand komen.

In de Disney Village® kun je na een dagje plezier even tot rust komen, iets eten en souvenirs kopen. Dit ‘dorp’ bevindt zich net buiten de parken.

Disney® Hotels en Villages Nature Paris by Center Parcs

Er zijn 5 hotels, vlakbij de parken, waar je kan logeren tijdens je bezoek. Je kan kiezen naar welk hotel je het liefst gaat o.b.v. je budget en verwachtingen. Elk park heeft iets unieks, zoals ontmoetingen met Disney Figuren of speciale thematische hotelsuites.

Verder zijn er 2 resorts, vlakbij het park. In het Village Nature Paris is er een subtropisch zwemparadijs en in de Disney’s Davy Crockett Ranch kan je wandelen in de natuur. Elk resort heeft dus iets bijzonders. In de resorts kan je een privé-appartement of blokhut huren.