Disneyland Paris

Disney

Beleef de magie!

Disneyland Paris is de plek waar magie echt tot leven komt! En dat kun jij helemaal zelf ontdekken. Wijzigen je plannen? Dan kun je tot 7 dagen voor aankomst je verblijf kosteloos annuleren of wijzigen. En er is meer magie

Dompel jezelf onder in de magie en ontdek de spannende attracties, de adembenemende shows, onvergetelijke ontmoetingen en meer!

  • Bewonder maar liefst drie nieuwe shows.
  • Ontdek de nieuwe show Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland in het Walt Disney Studios Park.
  • (her)Ontdek iconische attracties voor de allerkleinsten, families of voor de echte waaghalzen.
  • Geniet van onvergetelijke familiemomenten tijdens de Broadway-stijl shows, parades en avondshows.
  • en veel meer!
Ook de boekingsvoorwaarden zijn super flexibel. Zo kun je je verblijf kosteloos wijzigen of annuleren tot 7 dagen voor aankomst. Je ontdekt deze en nog meer voordelen van een arrangement op de website. Ben jij klaar voor de magie?

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, dat is niet zomaar een themapark. Het is een betoverende plek voor jong en oud. Onvergetelijke sprookjesachtige momenten gegarandeerd dus!

Voor de feestdagen en per seizoen zijn er telkens speciale parades en shows. Een bezoekje aan dit attractiepark is dus iedere keer weer een unieke belevenis!

De Disney® Parken

In Disneyland® Paris zijn er 2 parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In het eerste park beleef je de sprookjeswereld van Disney in 5 verschillende thema’s (per land), elk met aparte attracties en shows. In Walt Disney Studios® Park word je ondergedompeld in de wereld van de tekenfilm. Je leert alles over special effects en hoe de films tot stand komen.

In de Disney Village® kun je na een dagje plezier even tot rust komen, iets eten en souvenirs kopen. Dit ‘dorp’ bevindt zich net buiten de parken.

Disney® Hotels en Villages Nature Paris by Center Parcs

Er zijn 5 hotels, vlakbij de parken, waar je kan logeren tijdens je bezoek. Je kan kiezen naar welk hotel je het liefst gaat o.b.v. je budget en verwachtingen. Elk park heeft iets unieks, zoals ontmoetingen met Disney Figuren of speciale thematische hotelsuites.

Verder zijn er 2 resorts, vlakbij het park. In het Village Nature Paris is er een subtropisch zwemparadijs en in de Disney Davy Crockett Ranch kan je wandelen in de natuur. Elk resort heeft dus iets bijzonders. In de resorts kan je een privé-appartement of blokhut huren.