Disneyland Paris

Disney

Waar magie tot leven komt!

Ben jij helemaal klaar om de magie dit najaar extra lang te laten duren? Boek dan snel je verblijf in Disneyland Paris met hotel en geniet van alle voordelen van een arrangement.

Speciaal voor de start van het schooljaar kun je je boeking nu kosteloos annuleren of wijzigen en zelfs in flexibele termijnen betalen. En er zijn nog heel wat meer voordelen:

  • Toegang tot beide Parken
  • Hotel van hoge kwaliteit
  • Gratis Parkeren
  • Extra Magic Time
  • Dicht bij de Parken
  • Ontmoetingen met Disney Figuren in je hotel
Met een arrangement haal je gegarandeerd alles uit je bezoek aan Disneyland Paris. Boek dus snel je verblijf en je tickets en maak je klaar voor een avontuur vol magie!

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, dat is niet zomaar een themapark. Het is een betoverende plek voor jong en oud. Onvergetelijke sprookjesachtige momenten gegarandeerd dus!

Voor de feestdagen en per seizoen zijn er telkens speciale parades en shows. Een bezoekje aan dit attractiepark is dus iedere keer weer een unieke belevenis!

De Disney® Parken

In Disneyland® Paris zijn er 2 parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In het eerste park beleef je de sprookjeswereld van Disney in 5 verschillende thema’s (per land), elk met aparte attracties en shows. In Walt Disney Studios® Park word je ondergedompeld in de wereld van de tekenfilm. Je leert alles over special effects en hoe de films tot stand komen.

In de Disney Village® kun je na een dagje plezier even tot rust komen, iets eten en souvenirs kopen. Dit ‘dorp’ bevindt zich net buiten de parken.

Disney® Hotels en Villages Nature Paris by Center Parcs

Er zijn 5 hotels, vlakbij de parken, waar je kan logeren tijdens je bezoek. Je kan kiezen naar welk hotel je het liefst gaat o.b.v. je budget en verwachtingen. Elk park heeft iets unieks, zoals ontmoetingen met Disney Figuren of speciale thematische hotelsuites.

Verder zijn er 2 resorts, vlakbij het park. In het Village Nature Paris is er een subtropisch zwemparadijs en in de Disney Davy Crockett Ranch kan je wandelen in de natuur. Elk resort heeft dus iets bijzonders. In de resorts kan je een privé-appartement of blokhut huren.