Disneyland Paris

Disney

Speciale aanbieding! Tot 35% korting en verblijf CADEAU voor kinderen t/m 11 jaar


Dit voorjaar staan er tal van verrassingen en activiteiten op je te wachten in Disneyland® Paris, zoals een ongezien Frozen avontuur en een magisch eindejaar!

Boek vóór 23 april en profiteer van deze deal:

• Tot 35% korting op je verblijf tussen 3 juli 2020 en 30 september 2020
• Kinderen t.e.m. 11 jaar verblijven gratis
• Overnachting in een Disney® Hotel of Disney Nature Resort

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, dat is niet zomaar een themapark. Het is een betoverende plek voor jong en oud. Onvergetelijke sprookjesachtige momenten gegarandeerd dus!

Voor de feestdagen en per seizoen zijn er telkens speciale parades en shows. Een bezoekje aan dit attractiepark is dus iedere keer weer een unieke belevenis!

De Disney® Parken

In Disneyland® Paris zijn er 2 parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In het eerste park beleef je de sprookjeswereld van Disney in 5 verschillende thema’s (per land), elk met aparte attracties en shows. In Walt Disney Studios® Park word je ondergedompeld in de wereld van de tekenfilm. Je leert alles over special effects en hoe de films tot stand komen.

In de Disney Village® kun je na een dagje plezier even tot rust komen, iets eten en souvenirs kopen. Dit ‘dorp’ bevindt zich net buiten de parken.

6 Disney® hotels en 2 Disney® Nature Resorts

Er zijn 5 hotels, vlakbij de parken, waar je kan logeren tijdens je bezoek. Je kan kiezen naar welk hotel je het liefst gaat o.b.v. je budget en verwachtingen. Elk park heeft iets unieks, zoals ontmoetingen met Disney figuren of speciale thematische hotelsuites.

Verder zijn er 2 resorts, vlakbij het park. In het Village Nature Paris is er een subtropisch zwemparadijs en in de Disney’s Davy Crockett Ranch kan je wandelen in de natuur. Elk resort heeft dus iets bijzonders. In de resorts kan je een privé-appartement of blokhut huren.