Disneyland Paris

Disney

Maak je klaar voor de Grand Finale van de 30e verjaardag

Droom groter, lach harder en geniet nog meer.

De beste verjaardagsfeestjes zijn die die het hele jaar duren. Daarom maakt Disneyland er nog tot en met 30 september een spetterend feest van.

  • Ontdek de nieuwe dagshow Dream… And Shine Brighter!
  • Geniet van de magische avondshow met dansende drones die de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten.
  • Ontdek de nieuwe Marvel Avengers Campus en de bijbehorende nieuwe supersnelle attracties.
  • Herbeleef de nostalgie van de klassieke attracties en duik in de wereld van Disney, Pixar, Marvel en StarWars.
  • Deel onvergetelijke momenten met jouw favoriete Disney Figuren.
Maak je kerstervaring helemaal af door in één van de Disney Hotels te verblijven. Waar wacht je nog op? Boek nu en feest mee met Mickey en zijn vrienden.

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris, dat is niet zomaar een themapark. Het is een betoverende plek voor jong en oud. Onvergetelijke sprookjesachtige momenten gegarandeerd dus!

Voor de feestdagen en per seizoen zijn er telkens speciale parades en shows. Een bezoekje aan dit attractiepark is dus iedere keer weer een unieke belevenis!

De Disney® Parken

In Disneyland® Paris zijn er 2 parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park. In het eerste park beleef je de sprookjeswereld van Disney in 5 verschillende thema’s (per land), elk met aparte attracties en shows. In Walt Disney Studios® Park word je ondergedompeld in de wereld van de tekenfilm. Je leert alles over special effects en hoe de films tot stand komen.

In de Disney Village® kun je na een dagje plezier even tot rust komen, iets eten en souvenirs kopen. Dit ‘dorp’ bevindt zich net buiten de parken.

Disney® Hotels en Villages Nature Paris by Center Parcs

Er zijn 5 hotels, vlakbij de parken, waar je kan logeren tijdens je bezoek. Je kan kiezen naar welk hotel je het liefst gaat o.b.v. je budget en verwachtingen. Elk park heeft iets unieks, zoals ontmoetingen met Disney Figuren of speciale thematische hotelsuites.

Verder zijn er 2 resorts, vlakbij het park. In het Village Nature Paris is er een subtropisch zwemparadijs en in de Disney’s Davy Crockett Ranch kan je wandelen in de natuur. Elk resort heeft dus iets bijzonders. In de resorts kan je een privé-appartement of blokhut huren.