Kies luchthaven

Waar wil je op het vliegtuig stappen?

Luchthaven Antwerpen

Het vliegveld van Antwerpen ligt op ongeveer 5 kilometer van het stadscentrum. Je vliegt vanuit hier direct naar zonnige bestemmingen als Alicante, Ibiza of Palma de Mallorca. Ook voor leuke citytrips vlieg je simpelweg vanaf Antwerpen. Denk aan bijvoorbeeld München, Londen of Barcelona! Bekijk hier de beste lastminutes vanaf vliegveld Antwerpen. Waar gaat jouw lastminute reis heen?

Luchthaven Brussels Airport

Het vliegveld van Brussel is met een oppervlakte van zo’n 1245 hectare de grootste van België. Je vliegt vanaf Brussel naar de meest spectaculaire en zonnige locaties, zoals Ivoorkust, Aruba of Kaapverdië. Maar ook wanneer je graag de sneeuw opzoekt, kun je vanuit Brussel vertrekken. Er vertrekken dagelijks vlucht naar bijvoorbeeld Italië, Duitsland of Frankrijk. Bekijk hier de beste lastminutes vanaf dit vliegveld. Weet jij jouw lastminute bestemming al?

Luchthaven Brussels Charleroi

Het vliegveld van Charleroi ligt in de deelgemeente Gosselies en Ransart. Met zo’n 6,3 miljoen passagiers per jaar is het de tweede luchthaven van België. Vanuit hier vlieg je in werkelijk iedere directie. Denk aan warme en populaire all inclusive bestemmingen als Griekenland of Turkije. Maar ook wanneer je nieuwe plekken wilt ontdekken, ben je in Charleroi aan het juiste adres. Onder meer Letland en Slowakije zijn wellicht leuke, onbekende bestemmingen!

Luchthaven Luik

Het vliegveld van Luik ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van het stadcentrum van Luik. Vooral wanneer je graag een lastminute topper naar de zon zoekt, kun je in Luik goed terecht. De meest populaire bestemmingen vanuit Luik zijn Alicante, Tenerife, Malaga en Las Palmas. De luchthaven van Luik is niet al te groot en daardoor erg overzichtelijk. Hier heerst nog niet veel stress en daardoor kom je op het vliegveld al in de vakantiemodus! Bekijk snel welke bestemming jouw volgende wordt!

Luchthaven Oostende

Voor de leukste bestemmingen moet je in Oostende zijn. Iedere zomer kun je er rekenen op zonnige, tropische en verrassende locaties. Een greep uit het ‘assortiment’? Denk aan bijvoorbeeld Djerba, Faro, Izmir, Sharm el Sheikh en Varna. Maar er zijn nog veel meer lastminute reizen beschikbaar. Ook Oostende heeft als groot voordeel dat je niet bang hoeft te zijn voor lange files of een eeuwige wachtrij. Het vliegveld is klein, maar je kunt er alles vinden wat je nodig hebt. Lange wachtrijen vermijd je bovendien ook wanneer je vanaf dit overzichtelijke vliegveld vliegt.  Je bent dus zo op jouw lastminute bestemming!