Reisgezelschap

Wie neem je mee?

Single reizen

Er zijn zoveel redenen om alleen op vakantie te gaan. Voor veel mensen is het een absoluut hoogtepunt. Ten eerste bepaal jij helemaal zelf waar je heen gaat. Ten tweede zul je merken dat je veel nieuwe mensen zult leren kennen. Heel interessant! En daarbij komt nog eens dat t interessant kan zijn eens uit je comfortzone te stappen. Ontdek plaatsen waar je anders nooit zult komen en leer de wereld én jezelf beter kennen. Een leuke singlereis kan je zelfs de liefde van je leven opleveren. De verhalen zijn eindeloos!Wij hebben een aantal zeer interessante aanbiedingen gevonden. Aan jou om de stap te wagen.  > Bekijk onze top 5 single reizen.

Vakantie voor koppels

Even helemaal lekker met z’n tweeën eropuit? Verras je partner met een weekendje weg of een lange reis naar een romantische bestemming. Een vakantie met z’n tweetjes is vaak de perfecte manier om dichter bij elkaar te komen en elkaar nog beter te leren kennen. Of je nu 2 maanden verkering hebt of 45 jaar getrouwd bent! Welk soort vakantie kiezen jij en je partner? Een romantisch tripje naar Parijs? Een avontuurlijke tocht door Cuba? Of blijven jullie liever dichtbij huis en verkennen jullie de meest romantische plekjes in ons eigen België? De mogelijkheden zijn eindeloos, deze keuze is aan jullie. > Bekijk wel even onze top 5 voor een paar leuke ideetjes.

Gezinsvakanties

Badpakken, zwembroeken, handdoeken en zonnebrand mee en daar gaan we. Met het hele gezin een lange week naar…? Dat is soms even lastig. Waar de jongste zoon graag op wintersport gaat, ligt de oudste dochter het liefst een week lang te bakken op het strand. En dan is er nog de de 6 maanden jonge trots die graag in een babybedje ligt. Zoveel mensen, zoveel wensen. En daarom hebben we – speciaal voor alle ouders – een overzicht gemaakt van de leukste vakanties voor gezinnen. Boek nu een vakantie in één van de family-hotels. Entertainment, gevarieerd eten en alle faciliteiten om ook zelf helemaal tot rust te komen.  > Bekijk onze tips.