Type vakantie

Welk type vakantie zoek je?

Citytrips

Een citytrip is de leukste manier om een land echt te gaan verkennen. Je leert immers veel over de cultuur wanneer je de musea bezoekt, de plaatselijke snacks proeft en historische gebouwen bewondert. Bovendien hoef je voor een citytrip geen (lange) vakantie te boeken. In een weekend kun je al veel zien en ontdekken en voor diverse interessante steden zit je hooguit twee uurtjes in het vliegtuig. Wanneer je een lastminute boekt, zul je merken dat een citytrip ook helemaal niet duur hoeft te zijn! Kun je wel wat inspriratie gebruiken bij het zoeken naar jouw volgende citytrip? > Bekijk dan de populairste steden op onze pagina. 

Wintersportvakanties

De naam zegt het al. Wintersportvakanties zijn uitstapjes voor de mensen die geen genoeg krijgen van kou, winter en natuurlijk sneeuw. De bekendste wintersportlocaties liggen onder meer in Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland, maar wanneer je de menigte een beetje wilt ontlopen, hoef je natuurlijk niet richting één van deze landen. Je kunt bijvoorbeeld in Tsjechië, Andorra of Liechtenstein immers ook heerlijk skiën, snowboarden of langlaufen. Je vindt er bovendien leuke lastminute aanbiedingen. Benieuwd wat er op dit moment in de aanbieding is? > Bekijk dan de populairste toppers!

Zonvakanties

Wat is er aangenamer dan op een regenachtige morgen op het vliegtuig te stappen en twee uurtjes later je zonnebril op te zetten en naar het strand te rijden? Zonvakanties zijn ongekend populair onder ons, Belgen. Met 200 regendagen per jaar is dat ook niet verwonderlijk. Geen wonder dat je de beste lastminutes onder de zonvakanties kunt vinden. Wij begeleiden je naar populaire bestemmingen als Spanje, Griekenland of Turkije voor échte lastminute prijzen. Kijk niet vreemd op wanneer je 50 tot 70 procent kunt besparen bij een slimme boeking. > Bekijk hier welke zonvakanties wij aanraden.

Vakantie dichtbij

Waarom zou je 1500 kilometer reizen terwijl de meest schattige locaties misschien maar op een halfuurtje rijden liggen? We mogen trots zijn op ons mooie België en daarom is een leuke lastminute in eigen land eigenlijk helemaal geen gek idee. En ook kort over de grens vind je erg leuke plaatsjes voor een tripje. Grote voordelen? Je bespaart een hoop reistijd én bovendien een (soms) prijzig vliegticket. Daarnaast kun je ’s avonds gewoon onze eigen lekkernijen op tafel zetten of ze makkelijk in de auto meenemen!. Bekijk de leukste lastminutes in jouw regio of neem een kijkje bij onze naaste buren. > Of bekijk onze eigen top 5!