4 handige reisgadgets die niet mogen ontbreken op je volgende trip

Dit jaar op reis gaan in het buitenland zit er waarschijnlijk niet in. Maar je thuis vervelen ook niet. Ook ons eigen landje heeft heel wat te bieden. Ideaal dus om België eens helemaal te ontdekken deze zomer! Je kan een weekje naar de zee of de Ardennen. Of wat dacht je van een citytrip naar Brussel? Daarnaast zijn er ook verborgen pareltjes die zelfs heel wat Belgen niet weten: de Japanse tuin in Hasselt, het Openlucht Beeldenpark Middelheim in Antwerpen, de Sahara in Lommel,… Stippel een route uit en doe ze allemaal! 

In dit artikel vind je 4 reisaccessoires die het je nog makkelijker maken op je volgende trip!

  • Solar powerbank

powerbank

Als je op reis bent, is het wel erg vervelend als je batterij snel leeg is. Dankzij de Solar Powerbank hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken. Met deze powerbank heb je altijd en overal stroom, ze werkt namelijk op zonne-energie. Door de dubbele USB poort kan je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Deze handige gadget heeft ook een mini kompas en LED-zaklamp, zo raak je nooit meer de weg kwijt.

  • Inpakbare organiser

Inpakken… Velen hebben er een hekel aan, maar wij hebben een manier gevonden om deze karwei vlotjes te laten verlopen. Met de inpakbare organiser kan je zelf je spullen heel georganiseerd in je koffer stoppen zodat je mama niet meer moet komen helpen. Je bent op je bestemming en denkt “hoe gaan mijn kleren er in die koffer uitzien?”. Nou, even netjes al voordien. Je kan ze er makkelijk uithalen en zonder rimpels aan een kapstok hangen. 

  • Pizza luchtkussen

Fan van de zee en pizza? Dan hebben we een geweldige combo voor je gevonden. Wat dacht je ervan om op een opblaasbaar pizza luchtkussen te dobberen? Heerlijk toch! Met dit luchtkussen maak jij elke vakantieganger jaloers. Je hoeft niet bang te zijn om in het water te vallen, want met dit groot luchtkussen is dat haast onmogelijk. Wat het nog leuker maakt is dat je met vrienden een hele pizza kan maken door de pizzapunten aan elkaar vast te maken. 

  • Digitale bagage weegschaal

Het wegen van je bagage is geen makkelijk klus! Dankzij de digitale bagage weegschaal ga jij daar geen problemen meer met hebben. Kan of wil je maar een aantal kilo meenemen op je trip? Gebruik dan deze handige gadget en zo weet je zeker dat je op je gewicht zit. Je hoeft je ook geen zorgen maken over het gewicht van de weegschaal als je deze mee op reis wilt nemen. Ze weegt amper 20 gram. 

 

Een reactie plaatsen