Bijna Valentijn, wat nu?

Roosjes, bloemetjes, chocoladehartjes, knuffelbeertjes, romantische dates, … ik ruik Valentijn. Je weet nog niet wat doen tijdens Valentijn en je bent een last minute persoon zoals mij … Oepsie . Geen zorgen, hieronder vind je 3 ideeën om van jouw Valentijn de leukste herinneringen te maken.

Weekendje weg of bestemmingen dichtbij huis

Je hebt niet veel tijd meer of geen groot budget. No worries, ook dichtbij huis kan je de leukste momenten beleven. Samen naar de bioscoop, Atomium of mini-Europa bezoeken. Gezellig toch. Misschien heb je dit al vaker gedaan en wil je meer dan dat. Klinkt een weekendje weg beter? Een weekendje in België of in de buurlanden, daarvoor heb je geen groot budget nodig. Je kan een hotel boeken in Amsterdam, de perfecte stad om te feesten, shoppen of een gezellige fietstocht te houden met z’n tweeën. Wil je iets romantischer? Denk jij aan wat ik denk? Een romantische dinertje of spadag in de stad van de liefde, Parijs.

Op reis naar zon of sneeuw

Van Valentijn een extravagante week maken. Waarom niet? Dit is het perfecte moment om elkaars valentijn cadeaus uit te wisselen. Heb je liever zon? Perfect, er bestaan verschillende vakantiebestemmingen waar zon aanwezig is. Je hoeft niet perse ver te reizen, in Europa zijn er enkele mooie en warme plaatsen. Denk aan Griekenland, Cyprus, Portugal, Spanje, etc. Ben je al vaak in Europa geweest en wil je zo ver mogelijk gaan? Kies dan voor landen zoals Indonesië, Turkije, Tunesië en Bulgarije.

Ben je niet bevriend met de zon maar wel met sneeuw? I got you. Skiën of snowboarden in Duitsland, Italië, Zwitserland, Frankrijk, Tsjechië, … tijdens Valentijn. Klinkt leuk toch? Of misschien ben je geen sportfanaat. In dat geval kan je het land bezoeken, leuke sneeuwactiviteiten doen en hun gastronomie uitproberen.

Romantische reis

Je bent een romantische persoon en wil jouw Valentijn spicy maken. Hier zijn een aantal bestemmingen “where all the magic happens”; Parijs, Venetië, Rome, New-York, Barcelona, Buenos Aires, etc. Om de reis geweldig te maken, geef je jouw partner op een van de bestemmingen een origineel valentijnscadeau.

Als ik denk aan Venetië dan denk ik aan boottochtje op het water, leuke wandelingen over bruggen en zeker niet te vergeten laat in de nacht een diner aan het water met de delicieuze Italiaanse gastronomie. Ilhem Saoud

New-York, “the city that never sleeps”, is een stad met prachtige hotels en gebouwen. Hier kan je samen met jouw partner de top van de Empire State Building bezoeken en een leuke wandeling maken in Central Park.

Buenos Aires, de stad van de tango, de perfecte bestemming om te leren dansen. Wat is romantischer dan samen met jouw partner te leren dansen in de stad van de tango?

Plaats een reactie