De drie voordelen van vakanties in september en oktober

Goedkoper.
Rustiger.
Meer opties.

Wij boeken onze vakantie in september of oktober. Simpelweg omdat dat veel leuker is. Waarom? Drie redenen springen eruit!

Goedkoper

Veel mensen weten dit al wel, maar buiten het seizoen boeken is zoveel goedkoper! Heb jij geen (schoolgaande) kinderen? Dan ligt de wereld in september en oktober voor je open. Villa’s waar je in het hoogseizoen de hoofdprijs voor betaalt, worden ineens enorm betaalbaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vlucht. In één maand kan de prijs van een vlucht met maar liefst 70% kelderen. Wanneer je een beetje slim boekt, bespaar je daarom gemakkelijk duizend euro op een vakantie.  Nee, dit is niet overdreven!

Om dit te bewijzen:

Kijk hier eens naar alle aanbiedingen voor een 4-daags verblijf in oktober. Altijd inclusief zwembad. Altijd vlakbij het strand. En altijd op de mooiste locaties. Prijs per persoon? Vanaf € 115! Probeer dat maar eens in juli of augustus!

Rustiger

Kom jij graag helemaal tot rust tijdens je vakantie? Ook dan is een vakantie in juli of augustus niet aan te raden. Tenzij je een vakantiehuisje vindt ergens verscholen in de bergen natuurlijk. Maar vele hotels barsten uit hun voegen in de zomermaanden. Vanaf halverwege september lopen ze haast letterlijk leeg. Tijd voor de slimmeriken om een verblijf te boeken. Ook uit eten gaan wordt veel prettiger. Geen lange wachtrijen meer en je hoeft geen uren meer te zoeken naar een geschikt plekje aan het zwembad of op het strand!

Meer opties

Boek jij in september of oktober? Dan kun je er vanuit gaan dat alle opties voor je open liggen. De goedkope hotels zijn weer beschikbaar, maar ook de leukste en unieke huisjes staan weer leeg. Overigens zijn er ook meer opties wanneer het gaat om jullie dagbesteding. Bedenk dat het in juli en augustus in enkele Zuid-Europese landen zo warm is dat je niet veel meer kunt doen dan aan het zwembad liggen en verbranding moet voorkomen. In september en oktober schijnt in deze landen het zonnetje nog volop, maar kun je ook eens een dagje eropuit!

Bekijk de leukste aanbiedingen die wij konden vinden voor september en oktober. En ken jij nog meer voordelen van een boeking in deze maanden Laat het ons weten!

Een reactie plaatsen