Iedereen is het erover eens: nu moet je boeken

Zelden zo goedkoop als nu
Unieke prijsverlagingen
Nu toeslaan

Als zelfs de kranten het schrijven, moet er wel iets van aan zijn: de last minutes waren nog nooit zo goedkoop in ons land. Hoe dat komt? Vele vakantiegangers hebben bewust de afloop van het WK afgewacht. Maar er zijn natuurlijk nog meer redenen voor de uitzonderlijke prijsverlagingen. De solden natuurlijk!

Ook online ontsnap je niet aan de zomerkoopjes. Vaak zijn ze online ook nog langer beschikbaar dan in de winkel.

Bij TUI swingen de solden dit jaar bijvoorbeeld echt de pan uit. De solden blijven er langer geldig dan gewoonlijk en leveren je kortingen tot 60% op.

-40% op autovakanties en -60% op last minutes, maar ook verre reizen boek je er nu aan een unieke 50% korting. Zelfs je wintervakantie kan je nu al vastleggen voor een schamele € 349. Zit je kalender deze zomer al aardig vol? Duw er dan nog een citytrip voor € 20 korting tussen.

Onze favoriete vakantie van het moment? Een all-in 5*-verblijf in Sharm El Sheikh voor € 599 i.p.v. € 1.189. Luxueus genieten aan de helft van de prijs, valt moeilijk te weerstaan natuurlijk. Maar er is meer, en vooral: voor elk soort vakantieganger wel een geschikte formule. Wij gaan niet te lang meer wachten met boeken. Misschien zien we elkaar wel in de luchthaven?

Een reactie plaatsen