Nieuw Landal-park. 30% korting tijdens de paasvakantie!

Landal GreenParks opent een nieuw park!
Vakantie met zowel cultuur als natuur!
Ontdek Landal De Vlinderhoeve!

In de parken van Landal GreenPark kan je een bungalow huren waar je met vrienden of familie heen kunt. Er bestaan nu al ruim 85 parken verspreid over West-, Centraal- en Oost-Europa. De parken onderscheiden zich van andere vakantieparken door de openheid van de parken en de locatie, waar je zowel kan genieten van de natuur als van cultuur.

De meeste parken bevinden zich in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Recentelijk werd een nieuw park opgericht in Nederland, namelijk Landal De Vlinderhoeve. Dit nieuwe park bevindt zich in het oosten van het land. De unieke ligging maakt dit nieuwe park de moeite waard.

Je kan er zowel culturele activiteiten doen, zoals het grootste museum voor Modern Realisme bezoeken, als wandelen en fietsen in het bos en genieten van de landelijke idyllische omgeving. Bovendien bevindt zich vlakbij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland: Thermen Bussloo. Ideaal voor een dagje pure relaxatie.

Elke bungalow is comfortabel ingericht met alle faciliteiten, denk aan een vaatwasser en droogkast. Verder zijn er in het park speeltuintjes, een sportveld en een minigolfbaan. Zin om er tijdens de paasvakantie of tijdens de zomer heen te gaan? Ontdek dan snel de prijzen en beschikbaarheden via de link. Je kan nu bovendien profiteren van 30% korting op boekingen tijdens de paasvakantie. Boek niet te laat want de bungalows zijn snel volzet!

Deze actie is helaas afgelopen.

Een reactie plaatsen