Voyage Prive: exlusieve korting

Exclusieve ledenkorting
Goedkoop reizen
Boek de leukste trips

We hebben één ding gemeen: we gaan allemaal graag op vakantie. Wat ons verschilt, is het vakantiebudget waarmee we het moeten doen. Waar de één flink moet sparen voor een vakantie, gaat een ander er gemakkelijk vijf keer per jaar op uit.

Voyage Privé vindt dat iedereen recht heeft op een fantastische vakantie. Deze online reisgemeenschap biedt luxueuze vakanties aan bijzondere prijzen en wel exclusief aan haar leden. Het zijn er inmiddels meer dan 30 miljoen wereldwijd! Het is daarmee de grootste reisgemeenschap ter wereld. Er zijn inmiddels afdelingen te vinden in 8 landen, waaronder België en Nederland. Ook staat er inmiddels een klantenservice klaar om je via telefoon, email of sociale media dag en nacht uit de brand te helpen.

De community is in 2006 gestart door drie Franse vrienden. Zij startten de website met het idee hun ervaring in de reisbranche om te zetten in mooie deals voor hun vrienden. Dat is op een positieve manier uit de hand gelopen! Op de website vind je nu honderden van de meest unieke aanbiedingen voor prijzen waar je blij van wordt. ‘Flash Sales’ noem je deze. En de kortingen lopen soms wel op tot 70%! Bovendien kun je helemaal gratis lid worden van de community.

De hotels die te vinden zijn op de website zijn met zorg uitgekozen en net een een tikkeltje luxer dan jij je eigenlijk in gedachten had met jouw budget. Dat is mooi meegenomen dus. Optimaal ontsnappen in de mooiste hotels, wie wil het niet?

Te mooi om waar te zijn? Dat kun je nu zelf gaan uitzoeken. Op Ervaringensite.be kun je bekijken hoe andere mensen denken over Voyage Privé. Ervaringen van andere klanten zijn immers de meest betrouwbare bron om uit te putten. Bovendien kun je op de site ook diverse andere reisaanbieders checken. Ga snel eens kijken en kom te weten welke reisaanbieders de meest betrouwbare zijn!

Een reactie plaatsen