Deze zomer toch op vakantie? Het kan spotgoedkoop bij TUI!

Had je deze zomer ook niet verwacht om nog op reis te kunnen gaan? Gelukkig keert het tij en kunnen we spoedig terug onze geliefde bestemmingen bezoeken. Hoewel we tijdens de pandemie ons hart vasthielden voor enorme prijsstijgingen om op vakantie te kunnen gaan, kunnen we je nu weer gerust stellen. De prijzen zijn veel goedkoper dan verwacht!

Natuurlijk zit TUI hier voor iets tussen, want ons favoriete reisbureau zet weer hun beste beentje voor om ons alsnog een onvergetelijke en betaalbare vakantie te kunnen bezorgen. Je had toch echt niet gedacht dat we een hele zomer ‘in ons kot’ gingen blijven zitten?

Zowel voor citytrips, vliegvakanties en autovakanties valen de promoties voor het rapen! Wat dacht je van een weekje naar Kos voor slechts € 299? Of ga je liever met 57% korting naar Mallorca? Misschien gaat je voorkeur wel uit naar een bezoekje aan Tunesië met een korting van 56%. En dat in luxe resorts met vluchten inbegrepen!
Ga je liever op autovakantie? Goed nieuws! De autovakanties zijn nu 50% goedkoper! Wie had dat kunnen denken! Een avontuur op de weg richting Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken of een van de vele andere locatie’s kan je voor een prikje op de kop tikken. Dit kan allemaal dankzij de topaanbiedingen van TUI.

Bovendien is er bij TUI nu een versoepelde omruilgarantie, zodat je zonder problemen je reis kan verplaatsen tot 7 dagen voor vertrek zonder enige reden te moeten geven. Heerlijk he? Zo kan je echt zorgeloos op vakantie!

Dus hup hup, pak je koffers maar al in en zet je auto alvast klaar, want het is tijd om even te ontsnappen!

Generated button

Een reactie plaatsen