Op vakantie in 2020? Boek je last minute

We leven in een gekke tijd en ongetwijfeld dat je vakantie er een stukje anders uit zal zien dan normaal vanwege het coronavirus. Een planning die niet door kan gaan omdat bepaalde landen hun grenzen hebben gesloten of een grote reis waar je al tijden naar uitkeek, is toch ineens wat ver vliegen met een mondkapje op en noem het maar op. Ongetwijfeld dat dit bekend in de oren klinkt voor je. Maar ondanks deze ervaringen betekent het niet dat je dan maar helemaal niet op vakantie kunt. Gelukkig bestaat er een slimme oplossing, namelijk last minute vakanties!

Een last minute vakantie is, de naam zegt het eigenlijk al, een reis die je vrij kort van tevoren plant en direct boekt. Dus stel je zit deze week weer eens op het werk, kijkt in het systeem naar het aantal vakantiedagen dat je hebt opgespaard en droomt weg bij de prachtige vakantiebestemming die je als achtergrond hebt van je laptop. Bij een last minute vakantie kun je gewoon op dat moment de knoop doorhakken en van je droom werkelijkheid maken. 

Boek die vakantie! Het grote voordeel aan een last minute is dat je ook op het laatste moment nog kunt checken hoe de corona situatie is in een bepaald gebied en daar je plannen op aanpassen. Zo kun je met een prettig en veilig gevoel op reis gaan zonder dat je last hebt van annuleringen op het laatste moment of plannen die weer gewijzigd moeten worden omdat je maanden geleden geboekt hebt en de situatie nu heel anders is. Kortom, last minutes zijn het antwoord op die berg aan vakantiedagen die je nog op je hebt liggen wachten!

Klinkt het toch een beetje spannend? Nee hoor! Je kunt van tevoren alvast een bepaalde week of periode vrij nemen en vervolgens kijken welke bestemmingen jou aanspreken in die periode. In de maand oktober kun je bijvoorbeeld denken aan de Mediterraanse kust als je op zoek bent naar een heerlijke nazomer. Of wat dacht je bijvoorbeeld van de berglandschappen in Oostenrijk of Zwitserland voor een prachtige wandeling? Ook binnen Europa zul je verrast worden door de vele pareltjes en dat ook nog eens zo dichtbij huis. Wat wil je nu nog meer?

Kijk vlug welke last minutes er voor jou in de aanbieding zijn. Ongetwijfeld vind je een toffe vakantie die helemaal bij jouw wensen past. Daarvoor hoef je echt niet ver weg te gaan!

Een reactie plaatsen