Op vakantie met de auto? Niet zonder goede autoverzekering!

Heb je na weken van lockdown en gesloten grenzen zin in een avontuurlijke reis? Dan zit je nergens beter dan in je eigen voertuig! Je blijft in je eigen bubbel en of je nu naar Spanje, Italië, Griekenland of een andere bestemming reist, je hebt alle mogelijkheden om je bestemming te ontdekken naar hartenlust. Om een roadtrip te maken met de auto, of simpelweg naar één bestemming te rijden is het belangrijk om een goede verzekering te hebben, in dit artikel helpen we je opweg!

Een autoverzekering afsluiten doe je best niet op één, twee, drie. Ieder verzekeringskantoor werkt anders, ieder heeft eigen voorwaarden en aanbiedingen. Vergelijken is een must om de beste verzekering af te sluiten. Omdat je steeds meer moet zoeken naar een autoverzekering op maat en het uren in beslag kan nemen om al die verschillende aanbiedingen naast elkaar te leggen, werd de website Hopala ontwikkeld. Via Hopala kan je goedkoop en snel alle verschillende autoverzekeringen van ieder verzekeringskantoor met elkaar vergelijken. De beste deal vinden was nog nooit zo simpel!

Hopala vindt de beste deal voor jou. Je vult je gegevens in zoals het land/de landen van bestemming, het aantal reispartners, het type wagen waarmee je wil reizen, een eventuele geschiedenis met ongevallen waardoor sommige verzekeringen duurder worden… Op basis hiervan vergelijkt de machine van Hopala +10 verzekeringskantoren ( Allianz, Baloise, Fidea, AXA, Touring, OPtimico, ARAG, AGDES, euromex, VAB, Athora, DAS en EUROP assistence ). Op deze manier vind het voor jouw de geschikte aanbieding! Het enige dat je nu nog moet doen is deze verzekering afsluiten. Hopala staat ook bekend om zijn after-sales-service, helpt je met een wettelijke opzeg en biedt je 24/7 hulp aan met je verzekeringen. Zo kan je op ieder moment bij Hopala terecht, ook wanneer je pech ondervindt in het buitenland.
Generated button

Een echte prijsvoordelige aanrader is de Corona Direct verzekering. Sluit je bij Corona verzekeringen een autoverzekering af, dan ben je maar liefst de eerste 6000km, na afsluiten van je verzekering, gratis verzekerd! Verder is een Corona Direct ook voordelig voor mensen die op jaarbasis weinig kilometers maken. Je betaalt bij een Corona Direct verzekering enkel voor je gebruik, met andere woorden enkel voor je aantal gereden kilometers, in tegenstelling tot vele andere verzekeringskantoren waar je een vast bedrag betaalt. Indien je in aantal kilometers over de prijs van het vaste bedrag gaat, wordt enkel de vaste prijs aangerekend. Als deze voordelen nog niet genoeg doorwegen is ook de after-sales-service van Corona Direct een grote troef. Ze staan 24/7 voor je klaar en proberen ongevallen ter plaatse op te lossen. Valt het probleem niet ter plaatse op te lossen? Dan regelt Corona binnen de twee uur een vervangwagen!
Generated button

Een reactie plaatsen