TUI: Werd je vlucht geannuleerd? Kies voor omboeken of terugbetaling!

Duizenden vluchten werden afgelast omwille van de corona crisis. Vele mensen hebben die welverdiende vakantie aan hun neus voorbij zien gaan. Jammer genoeg waren veel luchtvaartmaatschappijen niet in staat om hun klanten terug te betalen, waardoor vele mensen geld verloren zijn. Gelukkig is onze geliefde TUI een uitzondering op de regel.

Had jij een vlucht geboekt bij TUI en werd deze door het virus geannuleerd? Dan kon je je tot heden verwachten aan een voucher om je reis binnen het jaar om te boeken. Niet iedereen is hiermee tevreden en dat weet TUI! Daarom hebben ze speciaal voor jou een nieuwe regel geïmplementeerd. Vanaf nu kan je je geld gewoon terugkrijgen. Echter is dit wel onder enkele voorwaarden.

Indien je reis werd geannuleerd en je je voucher binnen het jaar niet hebt gebruikt kan je een terugbetaling verwachten. Joepie! Ook kan je je voucher nu inruilen voor een terugbetaling. Had je een pakketreis geboekt? Dan verandert er voorlopig nog niets. TUI zal zijn gedupeerde klanten spoedig contacteren omtrent deze fantastische daad. Heb dus nog even geduld en hou je mailbox in de gaten.

Een reactie plaatsen