Het huren van een touringcar: milieuvriendelijk?

Je hebt een uitje gepland met jouw collega’s. Dat is heel erg leuk! Jij hebt besloten om alles te regelen, maar toch vind je het maar lastig. Je moet namelijk heel wat keuzes maken. Wat gaan jullie doen? Welke dag ga je kiezen? En niet onbelangrijk, hoe gaan jullie erheen? Lees in dit blog over de mogelijkheden die je hebt!

Denken aan het milieu

Je moet jouw collega’s dus vervoeren van A naar B. Je kunt er dan voor kiezen om meerdere auto’s te laten rijden. Toch is dat niet zo handig. Je moet genoeg mensen met een rijbewijs weten te vinden die ook nog eens een auto hebben. Het is daarnaast ook niet goed voor het milieu. Een touringcar is daarentegen de beste optie voor het vervoeren van een hoop mensen. Je hoeft er namelijk maar een chauffeur voor te regelen en daarnaast is de touringcar slechts één voertuig dat brandstof nodig heeft, waardoor er minder vervuiling plaatsvindt. De Co2-uitstoot is namelijk veel lager. Daarnaast rijden de chauffeurs zuinig, bijvoorbeeld door een navigatiesysteem die de snelste route uitkiest. Bovenal is het erg gezellig om met jouw collega’s in een grote bus te zitten, onderweg naar jullie uitje!

Stijgende benzineprijzen

Als je een auto hebt, is het je niet ontgaan dat benzine erg duur is op het moment. De prijzen rijzen de pan uit en het ziet ernaar uit dat dat nog wel even het geval blijft. Dit komt mede door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De brandstoffen komen voor een groot deel namelijk uit Rusland. Er is dus een kleiner aanbod, maar de vraag is nog altijd erg groot. Vooral nu de coronacrisis grotendeels achter de rug is en iedereen weer volop naar buiten gaat. Hierdoor zijn de prijzen flink omhoog gegaan. Afgelopen zomer leken de prijzen weer wat te dalen, maar ze gaan weer flink omhoog. Jouw portemonnee weet het antwoord al: een touringcar huren! Het is allereerst veel gezelliger en een touringcar is ook nog een flink stuk goedkoper dan carpoolen. De keuze is dus snel gemaakt!

Een touringcar is dus de beste optie als er veel mensen naar een bepaalde plek gebracht moeten worden. Het is beter voor het milieu, het is gezellig en daarnaast ook beter voor de portemonnee. Heb je helemaal zin gekregen in het uitje met jouw leuke collega’s? Huur dan nu meteen jouw touringcar via Bakreizen.nl!

Een reactie plaatsen