Het mag ook goed nieuws zijn: de beste reis memes

De laatste tijd krijgen we steeds slechter nieuws en door COVID-19 zijn ook onze reisplannen voor dit jaar grotendeels in het water gevallen. Natuurlijk kunnen we niks doen aan de maatregelen van de overheid. Wat we misschien wel kunnen doen is een glimlach op je gezicht toveren. Hoe doen we dat? Met de allerbeste memes natuurlijk! 

meme

Deze stresserende periode is al zwaar genoeg op zich, dan kan droge humor enkel nog helpen! Met buiten komen en afspreken met vrienden richt je schade aan, met lachen sowieso niet. Iemand die hopelijk ook met de situatie kan lachen nu hij positief getest is op COVID-19, is Tom Hanks. Nu we er aan denken vallen zijn reisplannen nogal vaak in het water, niet?

meme 2

Je hebt ze vast al eens zien passeren op je sociale media, de ‘dit gebeurt er met milieu nu wij binnen blijven’-artikels. Een beetje terecht, want de luchtkwaliteit boven China is bijvoorbeeld al een stuk verbeterd! Toch lijkt het ons een beetje onwaarschijnlijk dat bovenstaande afbeelding de Amerikaanse stad Detroit is. Mocht dat wel zo zijn, bereid je dan maar voor op een reisje naar het zonnige Detroit!

meme 3

Deze reisbestemmingen kunnen we jou momenteel aanbieden, van de prachtige en historische Costa Del Balconia naar het levendige La Rotonda De Sofa. Wil je op een reisje waar je volledig uitgerust van terugkomt? Boek dan een ticket naar Santa Bedroomes. Toch eerder een grote culinaire fan? Dan verlies je zeker en vast je hart aan Las Kitchenas. Geen zorgen, binnen enkele weken beloven we dat je op deze site weer naar echte zonnige en relaxerende bestemmingen kan vertrekken. 

meme 4

Het metrosysteem in drukke steden als Parijs of London kan wel eens een echte breinbreker zijn. Welk kleur moet je nu volgen? Waar ben ik nu? In welke richting rijdt de trein? Geen zorgen, deze periode is ideaal om zodanig te trainen dat jij een echte professional wordt in het rijden van de drukke metro. Voor je het weet leg jij aan de Britten uit welke halte ze moeten zien te bereiken. Ons kan je alvast vinden bij ‘Fridge’ of ‘Couch’. De koelkast of zetel dus.

meme 5

De volgende weken moeten we nog even in het klein België blijven, dat wilt dan ook zeggen dat we nog even moet wachten op de leuke dingen die bij reizen komen kijken. Denk maar aan de vliegtuigreis. De leuke sfeer op de luchthaven, de tax-free winkel, de adrenaline wanneer het vliegtuig snel begint te rijden, de onvoorstelbare zichten die je ziet vanuit je klein raampje… Daarop nog even wachten dus. Wil je je toch al een beetje op een vliegtuig wanen? Ga dan naast je wasmachine zitten, het raampje is even klein en door de bewegingen heb je net het gevoel dat er turbulentie op je vliegtuig is. 

meme 6

We moeten misschien nog even wachten met onze geplande reisjes, maar kijk alvast uit naar hilarische situaties als deze die zeker onze dag zullen opbeuren. Hoe moeilijk de situatie nu ook lijkt, samen slaan we ons er zeker door en in de tussentijd kan het nooit kwaad om eens goed te lachen.

 

Een reactie plaatsen