Zit jij met de vaccins in zicht binnenkort weer in het vliegtuig?

reizen

Door de tweede golf aan corona-besmettingen heeft het ontwikkelen van het vaccin tegen COVID-19 en het testen van de effectiviteit van het vaccin een flinke vaart genomen. Vaccinologen denken dat er zeer binnenkort zicht is op een werkend vaccin waardoor we weer wat meer vrijheid kunnen genieten. Op welke termijn dat zal zijn en welke vorm die vrijheden dan hebben, is nog niet duidelijk.

lees meerZit jij met de vaccins in zicht binnenkort weer in het vliegtuig?

De beste vakantie ideeën voor deze zomer

vakantie

De zomervakantie staat voor de deur! Kijk jij er al naar uit? Je bent niet de enige! Heb je totaal geen inspiratie voor je vakantie en wil je dit jaar eens een andere vakantiebestemming bezoeken? Om je een handje te helpen en wat extra inspiratie te bieden hebben we daarom een aantal vakantie ideeën voor je opgeschreven. Zo kan ook jij deze zomer genieten van een onvergetelijke reis. Benieuwd welke ideeën dit allemaal zijn? Lees dan gauw verder!

lees meerDe beste vakantie ideeën voor deze zomer

Zorg dat je thuis alles op orde hebt voordat je op vakantie gaat!

beveiliging vakantie

Als je op vakantie gaat, wil je je huis veilig en wel achter laten. We kunnen je garanderen dat het akelig is om thuis te komen en te zien dat er iemand binnen is geweest. Toch komt dit vaker dan gewenst voor.  Ook kan er tijdens je vakantie een lekkage optreden waardoor je met natte voeten thuiskomt. Het is meer dan vervelend om zo thuis te komen. Het goede nieuws is dat je zo een ellendige situaties kan vermijden en voorkomen! Voorbereiding voor je vakantie is de sleutel. Ben je benieuwd hoe en wat je moet ondernemen? Wij vertellen het je precies. Zo kan je met een gerust hart je huis achterlaten en genieten van je vakantie. 

lees meerZorg dat je thuis alles op orde hebt voordat je op vakantie gaat!